Velika dokumentacija

Client-First has a lot of documentation. This page explains why the docs are long and important.

Zašto je dokumentacija važna

Često čujemo da naša zajednica kaže, "Client-First dokumentacija je dugačkka." Obratit ćemo se ovom komentaru i objasniti zašto je dokumentacija tako dugačka.

Napravili smo dokumentaciju većom i boljom s v2 izdanjem Client-First-a. Bolje organizirana s više objašnjenja u manjim isječcima. Motivirani smo nastaviti povećavati ovu dokumentaciju.

1. Jasne upute.

Dokumentacija stvara formalizirani proces koji drugi mogu razumjeti i slijediti. Proces postaje jasniji kako imamo više uputa za proces. Vidimo "veliku dokumentaciju" kao glavnu prednost Client-Firsta kao sustava. Velika dokumentacija omogućit će nam svima suradnju u okviru jedinstvenog Client-First procesa. Dokumentacija je dugačka jer formalizirani sustav izrade Webflowa ima mnogo detalja. Poboljšanje sitnih detalja u Webflowu odvaja amatere od profesionalaca.

2. Priručnik za profesionalce.

Ne možemo biti profesionalci ni u čemu preko noći. Biti profesionalac u bilo čemu, uključujući Client-First, dolazi s učenjem i praksom. Client-First je naš službeni priručnik za Finsweet Webflow programera. Naš sustav nikada nije bio namijenjen brzom jednodnevnom učenju. Da bismo iskoristili Client-First, moramo proučiti dokumentaciju i praksu u Webflowu. Ovi su dokumenti naš pokušaj da smanjimo krivulju učenja kako bismo postali profesionalci.

3. Uložite svoje vrijeme u vrijednu vještinu.

Ne bismo tražili da nešto pročitate osim ako ne smatramo da je važno. Vjerujemo da će učenje Client-First-a rezultirati bržim Webflow izradama i učinkovitijim održavanjem projekta. Vjerujemo da će Client-First donijeti vrijedne kratkoročne i dugoročne koristi vašoj karijeri Webflow profesionalca.

Novi ste u Webflowu? Prije učenja Client-First-a, preporučujemo da naučite osnove Webflowa i web principa. Client-First ne podučava HTML ili CSS. Važno je imati početničko razumijevanje web tema prije učenja Client-First. Pročitajte naš Client-First Početnik.

Budite strpljivi

Nećemo biti majstori Client-First-a pri našoj prvoj implementaciji. Kako nastavljamo koristiti Client-First, proučavamo dokumentaciju i koristimo resurse, postat ćemo učinkovitiji uz Client-First.

U redu je ako ne razumijete stranicu dokumenata prvi put kada je pročitate.
U redu je ako trebate ponovno pročitati stranicu dokumenata više puta.
U redu je ako vam trebaju mjeseci da u potpunosti shvatite ove teme.

Budite strpljivi, nastavite marljivo raditi i vaš trud će se isplatiti.

Sljedeći

Uvod

Uvod u Client-First s pregledom osnovnih načela.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Reset
HTML font size
px
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
px values
rem values
2px
=
0.125rem

Closest to Client-First values

2px
=
0.125rem

Neighboring values

2px
=
0.125rem